tuesday


Hellu!
Skolan var rätt rolig idag. Sjukt varmt ute! Tog av mig strumpbyxorna så jag bara gick i shorts. Hände väl inget..
Ska väl ta mig något att äta nu, sen ska jag sola. Ikväll är det träning igen.
Puss ♥



Desperat


Asså åååh det är helt slut nu aaaaah. :( Måste köpa nytt... Så fort som möjligt klarar mig seriöst inte utan det här nagellacket.

så sann bild



booooooring


Nae vadå, jag har inte alls tråkigt.. Eller nae vadå, jag kan rita. Haha, två lögner.
Iallafall idag har jag varit hos läkaren och fick göra lite saker. Han gjorde bedövning i mina ögon + att gjorde en sak så ögonen blev gula haha, såg askul ut. Kommer kanske bli hemma hela den här skolveckan men det är bara tisdag och onsdag kvar på veckan. Jag hoppas att ja blir bättre snart. Orkar inte vara sjuk längre.

when i look at you


Hejhej!
Skolan gick döfort idag, hände inget speciellt. Provet gick ganska bra tror jag.
Efter skolan följde Titti med mig och köpte rosor. Hihi.
Nu sitter jag och lyssnar på musik & chattar. Ikväll blir det träning.
Puss ♥


30303030


Woopwhoop! Yey vad kul ingen skola för mig idag heller. Nae inte så kul. Så idag blir det nog att. Jag vet inte vad jag ska göra idag så. Blir väl att blogga eller nått. Pusspusspuss

29



Hejhej!
Har inte bloggat idag, har inte haft tid. Har varit och handlat blommor, sen var jag på kalas en liten stund. Gick till samlingen och så spelade jag match. Sjukt dålig match, så tråkigt.
Kom hem vid sex. Har pluggat till provet som är imorgon. Ska fortsätta med det. :)
Pusshej ♥


Deliver us



Tjjaaaa, denna dag har varit en tråkig dag! Blir bättre sen ikväll för då är det ju Jersey Shore ♥♥♥♥ Nu ska jag duscha sedan blir det mat.

fråga 2

Anonym om ♠♠♠♠♠:
hur gör du lockarna ? skitsnygga! :)

svar: Först vill jag säga tack! Använder bara en vanlig locktång. OBH nordica Artist Curler 25 mm. Men jag tar inte på hela håret utan bara på längderna + vid snedluggen. Jag håller inte kvar locktången så länge för då blir det typ krulliga lockar och jag vill mjuka. Sen efter jag har lockat så borstar jag ut det. Hoppas du förstår

Sådär ser den ut iallafall.

fråga

evelina   om ♠♠♠♠♠:
har du löshår?:)

svar: nae det är mitt egna hår :D


rocketshiptothemoon


Hej, mår fortfarande inte bra. Har inte varit ute på en vecka... Dessutom har jag sjukt tråkigt. Har gjort allting man kan göra när man är sjuk, typ. Aja får väl försöka hitta på något. Hörs sen byeeeeee

Chatroom


Såg nyss filmen Chatroom. Den va riktigt bra för att vara en sån annorlunda film. Handlar typ om hur det skulle vara om det man skriver i en chat skulle vara på riktigt. Killen ''William'' lurar in fyra personer till att göra saker som dom inte annars skulle göra. Ska inte säga vad för det blir ju inte kul om nån skulle se filmen. En person gör nästan en sak som absolut inte är så kul.. Den var iallafall bra så tycker att ni ska se den. + att han som heter William är rätt så snygg.

......................................


Snälla syster köpte ett värmeskydd. Guuud vad jag har behövt det sen det förra tog slut. Tack så mycket. ♥

mobilblogg

hej hej :) ville bara säga att internet inte funkar på min dator, så kan inte blogga :( så jag bloggar från mobilen just nu. idag har jag varit på maxi och lite andra ställen. har fortfarande ont i halsen. nu ser jag på film. bandidas tror jag den heter. har redan sett den men whatever. puss ! <3 /ida

so many boys in here, where do I begin?


Hejhej! Skolan var väl lite sisådär. Eller asså jag och Titti hade kul. På bänkarna och så..
Idag hade jag faktiskt inte ont i magen! Men ont i halsen istället -.-
Fick skjuts hem av Julia, vi hann hem innan regnet kom. Hihi. Nu lyssnar jag på musik och sånt.
Vi hörs, puss ♥
Juste, bytte skosnören på mina converse igår. Som ni ser på bilden. :D


♠♠♠♠♠



Ja såhär blev det då. Tog en bättre bild på håret också. Sminket på bilden ser ut som så jag alltid brukar ha men i verkligheten så är det inte alls likt.

trött, osminkad tjej



Vaknade för ett tag sen. Hade tänkt att jag skulle gå till skolan idag men nae det blir nog inte så... Såhär ser jag ut just nu iallfall. Visar sen vad det blir för smink idag. Kanske outfit också.

onödigt yeahyeah



Jag har precis lockat mitt apskadade håår yeahyeah om ni ville veta!

thursday



Skoldagen var väl lite sisådär, hade ont i magen hela dagen. Gick hem vid 2 typ, mådde inte så bra. Gick hem med Julia, hon muntrade upp mig litegranna :) Lite smått kul när vi såg en sak på marken.. hehe.
Men aja, när jag kom hem så åt jag lite, och då fick jag VÄLDIGT ont i magen Så jag är inte med på matchen idag... lite smått tråkigt, ville faktiskt spela. Dumma mage. Ska boka tid hos doktorn snart.
Tänkte gå och duscha nu.
Pusshej finisar ♥


Jaaaag viiiiill...


..shooooppaaa!!!!! Jag dööör seriöst. Att inte vara utanför huset på 5 dagar är inte bra. Så sugen på att spendera pengar så det inte är sant. Inte bara kläder alltså allt. Speciellt saker till håret. Det behövs verkligen.

GAMLA LÅTAR





Nån som kommer ihåg när vi lyssnade på dom här låtarna? Hahah.
Det var ett tag sen.


I can be your best friend, and you be my homie


Blev hemma idag också. Så sjukt tråkigt men man måste ju bli bättre. Saknar alla också... Känner mig bättre men när jag sitter i solen så blir jag jätteyr. Får se hur det blir imorgon. Juste, kom igen o kommentera. Mycket roligare att blogga om man får kommentarer!

Every second, every minute, every hour, every day





Fina, härliga bilder. Juste jag är fortfarande sjuk...

fail


Okej ni kommer säkert inte fatta något men aja får försöka förklara. Det här stör jag mig på sjukt mycket. Om man går in på In Flames album och startar ja t.ex Sleepless Again så är det egentligen Disconnected som spelas. Det har blivit något fel alltså. Eller om man startar The Mirror's Truth så är det typ någon dålig ''techno'' låt. Seriöst spotify ta och fixa det här. Alla låtar har ju hoppat ner till låten under. AH aja ni fattar säkert inte.

Best Friends


Hejhej :)
Skolan var ganska kul. Hihi. Kom hem vid tre, gjorde inte så mycket. Tänkte plugga lite inför tyskaprovet imorgon. Blää.. fick tillbaka engelskaprovet idag, 62/70 :) Ganska nöjd.
Pusshej ♥


rubrik


Är fortfarande sjuk.. Så har typ bara kollat på lite tv. Ritade nyss den här..saken? Tyckte den blev lite sådär småsöt. Ikväll är det ju DHW men tror nog inte att jag kommer se på det. Orkar inte. Määäääh. Aja bajjbajj

kids and grown-ups love it so


Hejhej! :)
Skolan idag var väl rätt bra, gick väldigt fort. Kom hem för en timme sen kanske, har ätit lite.
Nu ser jag på bigbrother. Snart ska jag åka iväg och göra en sak, sen ska jag träna.
Min mamma kom nyss till mig med lite godis, gummibjörnar! För det är tydligen min dopdag idag haha.
Mums!
Puss på er ♥


,.,.,.,.,.,


Åh vad jag är sugen på detta just nu.

dagens frisyr


Blir inte bra på bild idag, är ju trots allt sjuk. Har inte gjort något idag förutom att locka håret lite snabbt. Men det blev jag jättetrött av. Aja, får se om jag kommer till skolan imorgon. Tror inte det men jag kanske får värsta superkicken och blir asbra? Nu ska jag äta. bye ♥

Måndagar Suger!


Hejhej :)
Igår spelade jag ju match. Det var en ganska tuff match, första halvlek gick inte bra för oss. Andra halvlek var vi bättre och hade några målchanser. När det var 10 sekunder kvar lyckades jag göra mål! Så det var ju bra.
På vägen hem åt vi lite McDonald's, göööött.
Idag i skolan hände inte så mycket, inte speciellt rolig dag. Hatar måndagar! Om typ en och en halv timme är det träning. Orkar inte, är jättetrött. Haha.
Men puss på er ♥


sött får på ängen

Hej, idag mår jag inte bra. Är alltså sjuk. Så det blir ingen skola för mig imorgon. Inte så kul nu när man är sugen på att blogga asmycket. Finns ju inte så mycket att skriva om när man är sjuk...


Hejhej!
Idag har jag inte gjort mycket alls. Solade lite nyss, börjar få en rand ;)
Om en timme ska jag åka iväg på match, så blir ingen mer bloggning från mig idag. Kommer hem vid 21-22 nån gång.
Ska packa väskan och så nu, så puss ♥


Shy Ronnie 2



HISSELIDISS









a place where you belong



Var jättelängesen som jag ritade på datorn, har ju bara ritat på vanligt papper. Idag har jag hjälpt till med en sak. Hade kul iallfall. Men har sjukt ont just nu. Hörs sen!

Right Above It





fixat


Idag har jag fixat tittis design! Skulle ha gjort det för jättelängesen men har aldrig gjort det. Hon har inte sett den ännu men jag hoppas att hon tycker om den. Har ju inte heller lagt in den i hennes blogg så väntar på att hon kan logga in på msn eller nått sånt. Nu ska jag äta något.

sympathy for the devil



fina ögon usw


Asså det här är illa, har så sjukt tråkigt! Ae måste hitta på något. Kom på en ganska rolig sak. Teeheee


tråkigt


HEJ! Har typ astråkigt just nu. Sitter och gör massa konstiga bilder. Ni får nog se några snart.

fly away


Tja på er
Skolan var rätt nice, gjorde typ inget på lektionerna. Har inte gjort nåt speciellt.
Har inget att skriva om, puss ♥


torsdag


Hejhej!
Skolan idag var väl rätt skön.. lite smått rolig. Fick sluta typ en halvtimme tidigare.
Åkte hem och åt lite, sen drog jag till samlingen. Spelade match vid 7, vi vann med 2-0. Motståndarna var väl rätt bra, men dom ville bara skada oss .. blev stämplad och fick en spark på knät. Kul!
Men vi vann i alla fall, så det var ju bra!
Nu ska jag se lite på tv och så, sen blir det sängen.
Hörs imorgon ♥


a dedication to the end of everything


Ja hej på er. Asrolig dag idag. Frös lite men gick genom stan med en filt om sig, ja folk glodde på mig men w/e. Sen när jag kom hem hade vi fått hem nåra skräckfilmer så såg på A nightmare on elm street. Den var bra. Nu har jag suttit och kollat på massa sminkvideos så har fått lite nya idéer iallafall. Blir en lång dag imorgon.

18 maj


Ja hej på er!
Dagen var faktiskt riktigt rolig. Först spelade jag, Titti & Karin minigolf, det gick bra för jag vann haha.
Sen åkte vi till stan och åt pizza och gick runt och kollade lite i affärer.
Efter det så gick jag ooch Titti stadsvandring.. bra att vi gick åt fel håll och att vi inte hittade 2/5 saker (y)
Fast en grej fanns faktiskt inte. Vi låg sist men kom nästan först tillbaka :D Så bra jobbat av oss.
Sen gick vi och kollade lite mer i affärer, Titti köpte lite saker. Sen gick vi hem från stan. Aslångt! Ont i benen och fötterna.. haha. Fast det var ganska skönt och vi pratade om massa saker. Kom väl hem vid halv fyra ungefär.
Har bara tagit det lugnt sen dess.
Puss ♥


SHOPPING





Hej!
Var ju som sagt på stan igår och fick med mig lite grejer hem. Tack mamma ♥
Dåliga bilder men jag hann inte ta bättre haha :)
Tränade förut, gick väl sådär. Var typ storm ute, blåste jättemycket! Kom hem och duschade och åt lite.
Nu ska jag se på tv. DHW & Cougar Town..
Puss ♥



Because I'm staring at the devil


hej, studiedag idag och då blev det att shoppa lite. Köpte lite saker men inget ja orkar lägga upp i bloggen. Inga speciella saker alltså. Imorgon blir det lite beachvolleyboll, roligt. Har inte så mycket mer att skriva. BYE

dagens ..

Dagens humör: trött men glad 


Dagens mående:
bra

Dagens borde:
städa mitt rum


Dagens frisyr:
plattat


Dagens smink: mascara


Dagens klädsel:
 jeans & tröja 


Dagens planer:
åka till stan med mamma & sen träna

Dagens materiella vill ha:
pengar och nya kläder


Dagens längtan:
 sommarlov&mallis!  

Dagens låt: give me everything - pitbull ft. ne-yo, afrojack & nayer


FRÅGA



SVAR: Först, tack så mycket! Jo jag redigerar mina bilder på Picnik. Och Nadine redigerar sina i Gimp.

Fortsätt ställa frågor & kommentera! :D


vi mot världen



Hejhej! :)
Skolan var rätt bra idag, mådde lite dåligt på morgonen men det blev bättre sen.
Ikväll är det träning. Imorgon är det studiedag, så himla skönt.
Puss ♥


Give Me Everything


Hejhej :D
Idag blev det mycket fotboll. Först spelade jag macth, vi vann med 6-2. Sen åkte vi och tittade på IFK.
Kom hem för ett tag sen. Nu sitter jag och chattar med lite söta personer hihi ;)
Aja, imorgon är det skola.. iiiiisch.
Hoppas vi inte har nån läxa?
Puss ♥


Say you'll never leave me cause I need you so much.


Tjo, idag är det söndag och har typ inte gjort så mycket speciellt. Det är inte så långt kvar tills det är sommarlov + att veckan som kommer nu kommer vara asskön. Ingen skola på tisdag och på onsdag ska vi typ bara vara ute o köra beachvolly och sånt. Nu är de så att jag har bloggtorka igen. Känns som att jag skriver det typ helatiden men jag har det iallafall. Måste få lite inspiration känner jag. Men de ska jag fixa.

never mind


bild från förra lördagen mycket sööööööööt
ser på kvällen är din, snart börjar eurovision.
imorgon är det match, taggaaaaaa !
puss ♥


hearts burst into fire



Ja detta har jag gjort idag. alltså så har jag haft väldigt tråkigt men ah de förstod ni nog. Hihi nae jag har haft ganska kul ändå. juste bilderna suger och dom är mycket finare på riktigt ;)

nya grejer




HEJ!
Idag har jag varit med Emma, först tittade vi på fotboll. Men det var inte så kul så vi gick till Maxi :)
Det jag köpte ser ni på bilderna .. Jag är väldigt nöjd hihi :)
Nu är jag ashungrig, så hoppas vi kan grilla snart.
Kyss ♥


blinded in chains


Vaknade upp med att ha ont i huvudet och nacken. Inte skönt. Så jag antar att jag inte ska göra något idag. Just ny lyssnar jag iallafall på musik och läser bloggar som vanligt. Kände att det var dags att uppdatera i bloggen. Hörs sen. Puss

I'd Rather Be With You



Hejhej :)
Skolan var ganska rolig idag. Orienteringen gick väldigt fort och var väldigt lätt, jag & Titti var ju bäst :D ♥
Nu sitter jag och lyssnar på världens bästa låtar ♥ Massa sommarlåtar och sånt.
Pusshej♥


12


Hejhej!
Skolan idag var rätt skön, gjorde inte så mcyket som vanligt. På lunchrasten gick jag & Nadine hem till Nadine och åt lite. Åt en piggelin :D Älska piggelin ♥
Efter skolan åkte jag & mamma ner till maxi och köpte lite grejer, tyvärr inga kläder :(
Imorgon ska vi orientera, bläääääääää!
Puss♥



rainbow in the dark


Hej! Ska snart till skolan. Först tänkte man ju gå barbent men naaee, så blir de lite kallare. Aja kommer väl fler varma dagar haha. Lyssnar iallafall på musik just nu och har inget att göra. Slutar sent idag. bye

någonting som jag hatar


mina fötter... tack för att ni gör så att jag har ont varje dag och har haft det i ungefär fem år.

In & Out


Hejhej!
Bra dag i skolan, gjorde inget jobbigt. Eller jo vi hade engelskaprov, men det gick ganska bra :)
Hade utvecklingssamtal, så fick sitta kvar typ helt ensam på skolan och vänta på mamma hihi. Men det gick bra faktiskt, läraren klagade inget :) Om en timme är det samling inför matchen. Så ska väl gå och packa och sånt.
Måste vinna den här matchen för det är DM. Får spela mot jämnåriga också för en gångs skull, det var ett tag sen. Puss ♥


-.-.-.-.-.-.-


det här hade man på sig idag då. orkade inte, som vanligt, bry mig om vad jag hade på mig.

I am the ocean,I am the sea.There is a world inside of me



[KoM iGeN nU]



Hejhej!
Skolan var väl helt okej, fick veta hur det gick på no-provet. Gick ganska bra :)
Tänkte ta nåt och äta sen lägga mig och sola om solen kommer fram, sen ikväll blir det träning.
Pusshej ♥


godmorgon


Ja godmorgon på er. Sitter just nu och plattar håret, asfint väder ute idag! Tar med mig kameran till skolan idag så ni får se om de blir nåra fina bilder.  nu ska jag fortsätta, bye. / nadine ♥

snälla bli min igen


Träningen var ganska rolig, fast det var väääldigt varmt ute. Men det får man stå ut med :)
Åt lite nyss.., nu tänkte jag träna lite på tyskaglosorna.
Pusshej ♥


de funkar inteeeeee

kan inte ladda upp bilder eller något i bloggen så återkommer när det går. puss

du är vacker som du är



Hejhej!
Det var nåt fel på blogg.se igår så kunde inte blogga :(
Skolan idag var helt okej faktiskt, ganska kul. Och vädret är ju helt underbart!
Ska gå och äta något. Ikväll är det träning.
Pusshej ♥


There is a hell, believe me i've seen it. There is a heaven, let's keep it a secret




hiss&diss


♥ Värmen är tillbaka!
♥ Snart sommarlov, bara några veckor kvar :DDD
♥ Att det finns massor fina kläder i affärerna :)


• Ont i mageeeeeen ..

Kommer inte på något mer :D
Puss ♥



U Must Have This


målade naglarna nyss, asfin färg! älskar den.
ska sola nu, kanske göra en hiss&diss senare.
puss ♥

YES


Hejhej!
Idag har jag ju spelat match, vi vann med 2-0 så vi är vidare! Asbra :) kom väl hem för en timme sen, pappa & jag köpte med oss kebab på vägen hihihi.. det var gott men nu är jag proppmätt..
Ska gå och packa upp väskan sen blir det nog sängen, är helt galet trött.
puss ♥


a little piece of heaven


Skolan gick superfort idag, hade bara två lektioner typ. Pluss att man fick sluta tidigare. Kom hem och satte mig vid datorn och helt plötsligt somnar jag. Så jag sov ganska länge sen fick jag ont i huvudet. Sitter nu och lyssnar på musik och spelar nått askonstigt spel. Det får bli min fredagskväll då. puss puss!

kyss


Hejhej :)
Skolan var rätt chill idag, gjorde inte så mycket. No-provet gick väl sådär, men gjorde mitt bästa :)
Tränade förut, det var ganska skönt.
Imorgon är det skola såklart, och sen ska jag spela match borta.. -.- vi måste vinna för det är DM!
Pusshej ♥


bikini


 ♥ fin bikini från H&M49:50 sek per del


what can i say


Oj, känner att uppdateringen inte är som den ska. Har inte haft tid helt enkelt. Igår blev det stan med Titti och idag kom jag hem sent från skolan. Drog nästan direkt efter och kollade på nåra band som spelade. Dom va duktiga. Lyssnar på musik och ska nog måla naglarna. Ska ha lite glada gubbar hade ja tänkt mig haha. Ae uppdateringen ska bli bättre från och med nu. Hörs imorgon.

YOU KNOW WHAT IT IS


Hejhej :)
Skön skoldag idag, hade bara bild & engelska och sen såg vi på teater :) inte så jätterolig men den funkade väl.
duschade nyss, ska se på tv nu. måste plugga också! Noprov imorgon :/
Puss ♥


-.-



Hejhej :)
Vädret suger som jag tror ni vet? Snöar & regnar och håller på.. :(
Skolan var tråkig... har inget mer att skriva så puss!
Hejdå :) ♥


snö

asså dom kan ju inte va seriösa? varför snöar det i maj??????

best love song ♥


Hej på er!!!!!! Skolan gick fort. Var med Emina när vi egentligen hade gympa, haha dökul. Sen har jag inte gjort så mycket så rätt så onödigt inlägg. Men puss på det. bye

..?..


Hejhej :)
Skolan var väl helt okej idag, spelade softboll på gympan :D Efter gympan åkte jag till tandläkaren, kom lite försent för gympan slutade typ 15 minuter senare än vad den skulle göra :o Men det gick bra ändå. Hade inga hål iallafall. Jag har två mjölktänder kvar långt bak i underkäken som inte har någon annan tand under, så dom får jag inte tappa!
Aja, kom hem vid 20 över 2, åt lite mat.
Kanske tränar sen.
Puss ♥


aj ..


hejhej :)
spelade fotbollsmacth klockan 4, vi vann med 6-1! Jag gjorde faktiskt ett mål, och jag är vänsterback. :D jag spelade bara första halvleken, för jag fick jätteont i magen & mådde illa :/ har ont i magen nästan varje dag, det är nåt fel på mig :o
aja, ni får ha det bra. puss ♥




ROLIG KVÄLL


hejhej!
har haft en grymt rolig kväll, mycket skratt och sånt. var ute nyss, skönt hihi. olle & jonas gick nyss hem.
förut träffade vi massa andra. det var kul. hänt massa knäppa grejer men ja.
hejdå. ♥


RSS 2.0